Hier kun jij ons dit seizoen vinden
Indiburn 2021
Zaterdag 7 Augustus 2021
Beachclub Indigo
Scheveningen
Dance Valley 2021
14 Augustus 2021
Recreactie Gebied Spaarnwoude
Velsen-Zuid
Dutch Valley 2021
Zondag 15 Augustug 2021
Recreatiegebied Spaarnwoude
Velzen- Zuid
Privé Evenement
Vrijdag 3 September 2021
★ Events ★

Glitters zijn helemaal hip en maken elk evenement compleet. Geen sprankelend feestje zonder glitters! Ook in Nederland kun je er niet meer omheen. Compleet veroverd door de sparkles en we stralen als nooit tevoren.

Get Sparkled heeft sinds 2018 ruime ervaring met het aanbieden van glitterdiensten op festivals en bedrijfsevenementen. Daarnaast verkopen wij glitters, jewels, speciale lijm, accessoires en het organiseren wij thuis glitterparty’s. Ons doel is om iedereen te laten stralen!

Wij bieden een ruim en uniek assortiment van exclusieve en speciaal geselecteerde producten aan in onze webshop. Al deze producten gebruiken wij ook op evenementen. Al onze glittermixen zijn uniek; door ons samengesteld en hand-gemixt. Om de glitters op te brengen gebruiken wij, onze eigen speciale lijm voor op de huid, die waterproof en hypoallergeen is. Ook als het regent of als er veel gezweet of gezwommen wordt blijven onze glitters perfect op hun plek!

Zowel indoor als outdoor kunnen wij een evenement net dat beetje extra geven. Met onze Sparkles en sfeer maar ook met de Neon Glitters en UV-Paint voor een glowy effect in de blacklight/UV lampen. Festival Glitter is niet alleen een mega trend onder de festival bezoekers maar is ook een waardige toevoeging op elk evenement. Uitstraling en beleving zijn naast de line-up/muziek, de allerbelangrijkste factoren om een evenement tot een succes te maken.

Met onze partytent, verrijdbare glitterbar en de nodige decoratie toveren wij onze spot om tot een waar glitter-paradijsje. Hier staat niet alleen glitter centraal maar kan Get Sparkled in overleg met de organisatie ook BioGlitter, UV/ NEON Glitter, Face & Body Jewels, Bodypaint, UV Body Paint en Glitter Tattoo’s aanbieden.

“Waar wacht je nog op? GET SPARKLED!”