TIPS & TRICKS

Glitters en jewels aanbrengen of verwijderen, moeilijk en veel gedoe? Helemaal niet! Met deze Tips & Tricks ben jij in een handomdraai ready to go! Wacht niet langer en GET SPARKLED! Klik hieronder op de link en lees meer over het aanbrengen en verwijderen van onze producten.
Belangrijk om te weten over het gebruik van onze producten
◊ Let op bij het gebruik van de glitters rond de ogen. Wij willen graag dat jij zonder enig risico kunt genieten van onze glitters en daarom willen wij je adviseren op te letten met het plaatsen ervan rond de ogen. Zodra een glitter in de ogen terecht komt is deze moeilijk te verwijderen en kan deze (door zijn scherpe hoekjes) krasjes achterlaten op het hoornvlies.
◊ Onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor extern gebruik op de huid. Onze producten zijn enkel voor uitwendig gebruik op het lichaam geschikt. En mogen niet worden toegevoegd aan etenswaren en dergelijke.
◊ Let op bij het gebruik van de lijm op plekken met een dunne huid zoals: rond de ogen, oksels en andere voor jouw gevoelige delen. Onze lijm is sterk en glitters zijn scherp. Dit kan dus voor enige irritatie zorgen bij “het er af wrijven”. Wij adviseren, ondanks dat onze lijm hypoallergeen is, de lijm (en ook het product waarmee je de lijm verwijderd) altijd eerst op een klein stukje huid te testen en een half uur te wachten om er 100% zeker van te zijn dat jouw huid goed op de producten op reageert.
◊ Probeer niet te hard te wrijven tijdens het verwijderen van de glitters. Ook al zijn het cosmetische glitters, ze bevatten altijd nog scherpe hoekjes die kunnen gaan irriteren als je ze over de huid schuurt. Een goede tip hiervoor is om veel nieuwe doekjes/ wattenschijfjes te gebruiken. Zo breng je de losse glitters niet opnieuw terug op de huid.
◊ Wij gaan ervan uit dat jij als gebruiker van onze producten onze adviezen netjes opvolgt. Get Sparkled is daarom ook niet verantwoordelijk voor enig medisch letsel dat ontstaat na het gebruik van onze producten anders dan door ons geadviseerd.
Glitters en het Milieu
◊ Onze non-BIO glitters zijn gemaakt van PET-plastic
◊ Micro plastics zijn schadelijk voor ons milieu zodra ze in ons drinkwater terecht komen.
◊ Get Sparkled wil haar klanten hier graag op attenderen om zo bewuster met het glitter-afval om te gaan
◊ Wij adviseren daarom om de glitters ten alle tijden te verwijderen d.m.v. wegwerpdoekjes en/of wattenschijfjes en NOOIT onder de kraan of douche!
◊ Keep our planet clean! ♡
◊ Wij doen ons best om zo snel mogelijk ook BIO-degradable SPARKLES aan te bieden, zodat jij als klant de keuze hebt!