Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur besteld zijn worden de dezelfde dag door ons verzonden. Bestellingen die na 16:00 uur zijn geplaatst worden de volgende werkdag verzonden. Gedurende de uitverkoop, vakanties en tijdens andere acties kan het echter voorkomen dat bestellingen een dag later worden verzonden.

Get Sparkled laat op de HOME pagina van de website en via de nieuwsbrieven weten wanneer wij dicht zijn i.v.m. vakantie. Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan met een vertraagde bestelling.

Wij versturen bestellingen via PostNL en DHL. Je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen voor een brievenbuspakket (zonder Track en Trace code), brievenbuspakket+ (met Track en Trace code) of aangetekend (=verzekerd) verzenden.

Vanaf 45 euro verzenden wij je (standaard brievenbus) pakketje gratis!

Van tijd tot tijd hebben wij acties met gratis verzendkosten. Tijdens deze acties worden de verzendkosten niet in rekening gebracht of van het totaalbedrag afgehaald door middel van het invoeren van een kortingscode. Het is je eigen verantwoordelijkheid om er op te letten welke methode er gebruikt wordt.

Internationaal verzenden (België, Duitsland, Frankrijk en UK) wij ook met PostNL en DHL op een franco exclusief rechten basis. Dit houdt in dat wij alleen zorg dragen voor de betaling van de verzending en dus niet van rechten, belastingen en overige bij invoer verschuldigde heffingen en kosten van de te vervullen douaneformaliteiten.

 

Een bestelling is te volgen met de Track & Trace code. Deze code staat in de verzendbevestiging die je per e-mail ontvangt.

LET OP! normale Brievenbuspakketjes kunnen niet worden gevolgd, hier kan dus ook geen status update van worden gegeven.

 

Get Sparkled moet helaas belasting afdragen over de gemaakte verzendkosten. Het bedrag dat in meerdering is gebracht is de BTW van 21%.
Wat zijn de verzendkosten?

 

Bestellingen binnen Nederland

Tijdens het uitchecken heb je de keuze uit de volgende verzendmethodes:

– PostNL Brievenbuspakket tot 50 gram (zonder Track & Trace)  € 1,66
– PostNL Brievenbuspakket tot 100 gram (zonder Track & Trace)  €2,49
– PostNL Brievenbuspakket tot 350 gram (zonder Track & Trace) €3,32
– PostNL Brievenbuspakket + tot 2 kg (met Track & Trace) €3,90
– PostNL Pakket aangetekend tot 500 euro verzekerd (met Track & Trace) €8,15

Bij bestellingen vanaf €45 rekenen wij geen verzendkosten, voor Nederlandse bestellingen. Voor internationale bestellingen is dat €100.

 

Bestellingen buiten Nederland

Alle bestellingen buiten Nederland worden verstuurd met DHL.

– DHL België €9,00
– DHL Duitsland €10,00