WAT IS GET SPARKLED?

Get Sparkled is een jonge onderneming met als doel mensen te laten stralen! Geïnspireerd door bodypainters, nieuwe trends en de vele zomerse festivals. Het is onze missie mensen aan te moedigen hun eigen schoonheid te omarmen, expressie te geven aan hun identiteit en creativiteit te stimuleren en/of ontdekken.

Get Sparkled is gestart in 2017 als webshop en brengt hier met zorg geselecteerde producten bij elkaar om jou te voorzien van de beste en meest veilige sparkle producten. Wij verkopen op dit moment een grote collectie aan: Chunky Glittermixen, Glitterdust, Biodegradable Glitter, Jewels, Festival Accessoires en onze eigen Face & Body Glue. Het allerbelangrijkste is dat jij vrolijk wordt van jouw sparkles, er gaat dan ook grote aandacht en zorg uit naar het verzorgen van jouw bestelling.

In 2019 is Get Sparkled begonnen met het aanbieden van diensten op evenementen omdat hier grote vraag en enthousiasme naar is. Op evenementen als, festivals, meiden avonden, kinderfeestjes en bedrijfsevenementen voorziet ons team van Sparkle-Babes, iedereen van een extra sparkle!

 

 

 

Stralen, Shinen, Glitteren! Koop hier jouw neon festival glitters! Speciaal voor een glow in the dark party, UV/ Neon party of ander glowy event!
Het team van glitterdames van Get Sparkled laat jou stralen! Meet our team! Wij glitteren op evenementen, festivals, bedrijfsevenementen, themafeesten, vrijgezellenfeesten, kinderfesstjes.
ONS TEAM EN ONZE MISSIE

Ons team tijdens evenementen bestaat uit enthousiaste Sparkle-Babes, die wisseld inzetbaar zijn tijdens de evenementen. Allemaal hebben de Babes een passie voor (of hun beroep in) make-up/visagie, mensen laten stralen en hebben plezier in het maken van verfijnde kunstwerkjes.

We vinden het belangrijk dat wij kwaliteit leveren door de glitters en het design aan te passen aan de persoonlijke wensen. Wij steken veel aandacht in de details en de producten die wij bij jou uitkiezen. En zijn pas tevreden als we jou een een stralende glimlach hebben bezorgt. Zo kun jij stralend op weg naar de dansvloer!

Ons doel is om, door onze Spark te delen, iedereen te laten stralen en een geweldige dag te bezorgen!

Wat wij belangrijk vinden:

  • Persoonlijke aandacht
  • Vrolijkheid en Gezelligheid
  • Producten afgestemd op de klant
  • Verfijnde kunstwerkjes maken (geen “plakkaat” glitters er snel “opkwakken”, zoals sommige andere “glitteraars” dit doen)
  • Goede en unieke producten, wij mixen alle glitters zelf
  • Betaalbare prijzen
  • Jouw tevredenheid als klant
  • Aanbod van milieuvriendelijke alternatieven: Biodegradable Glitter
EVEN VOORSTELLEN

Ik wil mijzelf ook heel graag aan jou voorstellen, als oprichtster van Get Sparkled, met een persoonlijk verhaaltje over het ontstaan van Get Sparkled. Ik ben Sanne, 32 jaar jong en de drijvende kracht achter Get Sparkled. Vanuit mijn studio in huis werk ik aan het samenstellen van alle producten, het opzetten en onderhouden van de website, het leveren van de besellingen die jij als klant in de webshop plaats, het bijhouden van social media en de emails en het plannen en leveren van de diensten op evenementen (samen met het team van Sparkle-babes). En ik doe dit met heel veel plezier en enthousiasme! Inmiddels doe ik dit allemaal weer naast mijn werk als laborante op een van de covid-laboratoria.

Het verhaal over het onstaan is misschien iets minder leuk, maar hopelijk wel erg inspirerend. Ik ben Get Sparkled begonnen vanuit een donkere periode in mijn leven, ik had een ongeluk gehad en het was even heel moeilijk de weg terug naar de leuke kanten in het leven te vinden. Na het ongeluk was ik namelijk werkloos geworden en was het lastig terug te keren in mijn oude vakgebied als laborante. Ook moest ik leren leven met de blijvende schade in mijn lichaam die tijdens het ongeluk was ontstaan. Vanaf dat punt heb ik de tijd genomen om aan mijzelf te werken, te ontdekken wat mij gelukkig maakt en geprobeerd het plezier terug te vinden en weer vooruit te kijken naar een stralende toekomst. Vanuit mijn passie voor het grafisch ontwerpen, beeldvorming, creativiteit uiten, fotografie, organiseren en mijn persoonlijke hobby festivals bezoeken, heb ik letterlijk mijn lichtpuntje gevonden in het opzetten en runnen van Get Sparkled. Het creatief werken met mensen en glitters maakt mij vrolijk en heeft voor een waardevolle en vrolijke invulling gezorgt in mijn leven. En ik hoop dat ik met Get Sparkled nog vele anderen kan inspireren, blij kan maken en kan laten stralen!

Want niets is mooier dan mensen te zien stralen, van binnen en van buiten! Ik hoop door middel van de glitters “mijn spark” over te brengen op iedereen om mij heen!

Wat onze klanten zeggen…
Organisatie
Puur Festival

We hebben genoten van jullie aanwezigheid, dank voor de sfeer en de glitters. Op naar volgend jaar, met minder regen en nog meer glitters!

Stagiaire festival organisatie
Vunzige Deuntjes

Wat doen jullie dit leuk dames! Leuke aankleding en rijen met blije klanten, ga zo door! Iedereen ziet er stralend uit, als ik zo over het festivalterrein rond loop.

Klant
Full Moon Festival 2019

Geweldige service, bedankt voor jullie gezelligheid en persoonlijke aanpak! Ik kom jullie zeker nog een keer opzoeken op een volgend festival!