★ Extra information ★

Glitters zijn er voor de FUN! Wij willen dus graag dat jij hier een hoop plezier aan beleeft en geen narigheid. Hieronder dus wat extra tips om te zorgen dat jij zorgeloos kunt stralen!

★ Hoewel het cosmetische glitters zijn, zijn ook de randjes van deze glitters scherp. Let daarom op met wrijving over de huid, hierdoor kunnen miniscule krasjes in de opperhuid ontstaan welke voor irritatie van de huid kunnen zorgen.

★ Let er bij het verwijderen van de glitters op dat je niet gaat boenen, maar ze op de juiste manier verwijderd. Lees hierover meer op onze Tips & Tricks pagina.

★ Breng de glitters niet dicht bij de ogen aan. De randen van de glitters zijn scherp en kunnen schade in het oog veroorzaken als ze in het oog belanden.

★ De Face & Body Glue is erg sterk. Pas daarom op met het aanbrengen van een te dikke laag, er is enkel een dun laagje lijm nodig om de glitters op de huid aan te brengen. Pas ook op met het opbrengen van de lijm op plekken waar de huid dunner is. Test de lijm altijd eerst voordat je hem op grotere oppervlakken of het gezicht/decolleté aanbrengt.

★ Get Sparkled is niet aansprakelijk voor schade die optreed bij het verkeerd gebruik van de producten.

★ Onze Bioglitter is zachter voor de huid en beter voor ons milieu, lees hier meer over bioglitter.

★ Wij wensen je verder vooral heel veel plezier met SPARKLEN!

protect our planet
Eco Tips voor PET glitters

(PET)/ normale glitters zijn kleine deeltjes microplastics. Al zijn ze klein, allemaal bij elkaar kunnen ze toch aan vervuiling van ons water en al het leven daarin bijdragen. Wij vragen je daarom, ook als je voor normale glitters kiest, om hier bewust mee om te gaan. Hier een aantal tips op een rijtje zodat je de impact van jouw glitters op het milieu zo klein mogelijk kunt houden:

★ Zorg er bij het opbrengen van de glitters voor dat je de glitters die naar beneden vallen kunt opvangen. Bijv. door er een krant onder te leggen.