★ Events ★

Glitters zijn helemaal in en maken elk evenement compleet. Geen sprankelend feestje zonder glitters! Ook in Nederland kun je er niet meer omheen. Compleet veroverd door de sparkles en we stralen als nooit tevoren.

Get Sparkled heeft sinds 2018 ruime ervaring met het aanbieden van glitterdiensten op festivals en bedrijfsevenementen. Daarnaast verkopen wij glitters, jewels, speciale lijm, accessoires en het organiseren wij thuis glitterparty’s. Ons doel is om iedereen te laten stralen!

Wij bieden een ruim en uniek assortiment van exclusieve en speciaal geselecteerde producten aan in onze webshop. Al deze producten gebruiken wij ook op evenementen. Al onze glittermixen zijn uniek; door ons samengesteld en hand-gemixt. Om de glitters op te brengen gebruiken wij, onze eigen speciale lijm voor op de huid, die waterproof en hypoallergeen is. Ook als het regent of als er veel gezweet of gezwommen wordt blijven onze glitters perfect op hun plek!

Met onze partytent, verrijdbare glitterbar en de nodige decoratie toveren wij onze spot om tot een waar glitter-paradijsje. Hier staat niet alleen glitter centraal maar kan Get Sparkled in overleg met de organisatie ook BioGlitter, UV/ NEON Glitter, Face & Body Jewels, Bodypaint, UV Body Paint en Glitter Tattoo’s aanbieden.

★ Events ★

“De vrolijke en sprankelende uitstraling die Get Sparkled en haar GLITTERBABES de bezoekers geeft is daarom niet alleen en enorme toevoeging op een festival/evenement zelf, maar ook zeker op beeldmateriaal en in de sfeer.”

Een groot aantal festival gangers heeft onze website al gevonden en hebben zich door ons laten “glitteren” op een van de evenementen! Nodig onze ervaren Sparkle Babes uit om de bezoekers op uw evenement om te toveren tot stralende kunstwerkjes! Bij Get Sparkled staan persoonlijke aandacht, verfijnde decoraties op maat en hoge kwaliteit producten, centraal. Van glitter in het gezicht, glitter in het haar, tot glitter boobs. Ook mannen zijn absoluut niet vies van glitter en laten massaal de baard, armen of een compleet logo op de rug glitteren. Alle bezoekers verlaten stralend en met een grote glimlach onze tent.

De babes van Get Sparkled staan klaar om de mooiste creaties te maken en uw feestende publiek te entertainen! Zowel indoor als outdoor kunnen wij uw evenement net dat beetje extra geven. Met onze Sparkles en sfeer maar ook met de Neon Glitters en UV-Paint voor een glowy effect in de blacklight/UV lampen. Festival Glitter is niet alleen een mega trend onder de festival bezoekers maar is ook een waardige toevoeging op elk evenement. Uitstraling en beleving zijn naast de line-up/muziek, de allerbelangrijkste factoren om een evenement tot een succes te maken.

Get Sparkled beschikt over een eigen verrijdbare Glitterbar, Partytent en Glitterdecoraties wat genoeg is om een mooie plek in te richten. Wij waarderen het als de organisatie ons op deze manier wil inhuren en een mooie plek voor ons wil reserveren. Maar kunnen ook in elke andere gewenste setting werken. Graag overleggen wij vooraf over de mogelijkheden en extra wensen van de organisatie.

Kies uit de volgende opties om ons op jouw evenement te boeken
Boek ons vrijblijvend*
Wij komen vrijblijvend onze dienst aanbieden en blijven het aantal uur dat wij beschikbaar zijn (vaak het gehele festival). De bezoekers betalen ons met cash/pin (en eventueel met munten in overleg) en wij houden deze verdiensten (zonder afdracht).

 

Voordelen:

Meer sfeer en entertainment op uw evenement

Geen kosten voor u als organisatie aan onze diensten

Stralend beeldmateriaal

Blije bezoekers (sommige bezoekers bezoeken speciaal evenementen waar wij staan om zich door ons te laten glitteren)

Wij rekenen betaalbare prijzen voor onze diensten aan de bezoekers, gemiddeld tussen de 5,- en 15,-

★ Extra promotie via onze kanalen voor uw evenement!

 

* Deze optie is onder voorbehoud van betaalde opdrachten. Mocht u ons geboekt hebben via optie 1, en er is een partij die ons compleet afhuurd (optie 2 en 3), dan gaan deze opdrachten voor en zijn wij genoodzaakt uw boeking te annuleren.

Boek ons volledig*
De organisatie of particulier boekt ons voor X aantal uur voor een X bedrag. De bezoekers genieten van de gratis dienst. Hiervoor kun je een offerte aanvragen via ons contactformulier of via event@getsparkled.nl

 

Voordelen:

★ Meer sfeer en entertainment op uw evenement

Wij denken met u mee om onze dienst aan te passen aan uw evenement en/of thema, zo kunnen wij onze outfits en decoratie aanpassen

Geen kosten voor uw klanten aan onze diensten

★ Stralend beeldmateriaal

★ Blije bezoekers

★ Extra promotie via onze kanalen voor uw evenement!

 

* Dit is de populairste optie van de organisaties waar wij mee samenwerken

Boek ons volledig en laat de klanten betalen
De organisatie of particulier boekt ons voor X aantal uur voor een X bedrag. De bezoekers betalen voor de dienst met munten, welke wij na afloop afdragen aan de organisatie of particulier. Hiervoor kun je een offerte aanvragen via ons contactformulier of via event@getsparkled.nl

 

Voordelen:

★ Meer sfeer en entertainment op uw evenement

★ Wij denken met je mee om onze dienst aan te passen aan uw evenement en/of thema, zo kunnen wij onze outfits en decoratie aanpassen

★ Kosten drukken door de bezoekers mee te laten betalen d.m.v. munten voor de dienst

★ Stralend beeldmateriaal

★ Blije bezoekers

★ Extra promotie via onze kanalen voor uw evenement!

Waarom kiezen voor Get Sparkled op jouw evenement?

Sparkles zijn een geweldige toevoeging op elke feestelijke gelegenheid! Wij laten de bezoekers letterlijk stralen!

WAT KENMERKT ONS?

☆ Onze Sparkle Babes maken verfijnde kunstwerkjes naar (speciale) wens van de bezoekers

Persoonlijke aandacht voor elke bezoeker

☆ Een team met ervaren en spontane dames, waaronder een aantal Make-Up Artists

☆ Unieke zelf gemixte glitter

De keuze uit Biodegradable Glitters

De keuze uit UV-reactive Neon glitter en UV-paint, speciaal voor indoor lichteffecten

speciale hypoallergene en waterproof glitterlijm

Wij beschikken over eigen Partytent en Glitterbar en veel leuke decoratie die de uitstraling en sfeer compleet maken

Wij denken mee met alle wensen, om de decoratie en kleding aan te passen aan uw thema/evenement

WELKE EVENEMENTEN?

Festival Glitterdiensten

☆ Glitterdiensten op Indoor/ Blacklight evenementen

☆ Glitterdiensten tijdens Bedrijfsevenementen

☆ Glitterdiensten op uw Bruiloft

☆ Glitterdiensten op een Kinderfeestje

☆ Glitterdiensten op een Verjaardagsfeest

☆ Thuis Glitterparty’s op bijvoorbeeld Vrijgezellenavonden of Meidenavonden

Workshops voor het aanbrengen van de glitters

 

HOE ZIJN WIJ TE BOEKEN?

☆ Je kunt ons boeken door ons contactformulier in te vullen of door een email te sturen naar event@getsparkled.nl

Wij hanteren een minimum aantal bezoekes voor een evenement, indien wij via optie 1 geboekt worden

 

Heb je nog vragen?

Heb je speciale wensen voor jouw evenement of twijfel je nog omdat je nog wat extra informatie nodig hebt? Wij helpen je graag! Stuur ons een mailtje via het contactformulier of via event@getsparkled.nl

Persoonlijke aandacht & service
met een grote glimlach!
Verfijnde stralende kunstwerkjes
voor elk verzoek een passend design
Milieuvriendelijke opties door
het ruime aanbod van Bioglitter ™